søndag 25. oktober 2009

Et lite sammendragÆ har jo ikke akkorat vært en ivri blogger ætter at æ fikk mæ blogg, men dagan e liksåm så kort. Æ får prøve å gjør søndagan til bloggedag å se om det blir bedre. :)Nu kommer iallefall et lite sammendrag av de siste uken.

Juleværste:
Helga før to uke sia hadde æ å han Matias årets første "juleværste" , vi kokte såpe å lagde pakkelappa. Pakkelappan e lagd av fimoleire å trøkt ut med pepperkakeforme. Før vi trøkte ut figuran stempla vi på den utkævla fimoleira med et snekrystallstmpel og sølvstempelpute.

Såpen e julegava så de kan vi ikke lægg ut bilda av.. :)

Kongletur:


Forige helg va æ å han Matias på kongletur i lysløypa på Ankenes i lamme ho Cathrin å han Nicholas å ho Monica å han Emil. Det va en kjæmpe fin tur å guttan kosa sæ masse, mens mødrene plokka kongle å løste værdensproblema..... :)
Denna helga har vi kosa åss masse.

På fredag dro min kjære på handballkurs, så æ å han Matias hadde kosekvell forran tv'n. I tillegg fikk vi koseli besøk av ho Cathrin å ho Monica.

I går bar det til Harstad på shopping i lamme ho Cathrin å ho Monica. Han Matias va tålmodigheta sjøl på tur med tre shopping gale damer, nå han vant mye på. Når vi kom hjem å tok ut innholdet i alle posan, tilhørte det mæste den lille shoppern.


I dag har vi vært i barndåp til min lille nevæø Gabriel. Det har vært en fin dag med go mat å gått sælskap.


Ha ei fin uke alle sammen


Silje
1 kommentar:

  1. Se dær ja, utfordringa mi fikk fart på sakern! 2 innlegg på en dag ekke værst!
    Rægne me dokker har storkosa dokker i barndåp.
    -klæm-

    SvarSlett